November..

PUHHH nu är det novemer årets mörkaste månad inte så många timmar det är ljust, Men störs inte lika mycket av det nu när ja går hemma hinner ju med häst och allt när det är ljust *skönt*

Ihelgen har vi inte gjort mycket i lördags så var vi på Örkelljunga golv och beställde tapeter till Viktors rum hittade jätte fina med kossor på hehe men dom får inte hem dem förrän i morgon eller på Onsdag sen ska vi tapetsera hur vi nu ska hinna det haha :)
Söndags så var vi på väla och Ikea blev en hel del på Ikea blev kuddar täcke och vin glas massa grejor till Viktors rum :)
ska bli så kul att få färdigt hans rum så han kan börja sova själv, vi ville inte göra nått rum innan för vi visste ju inte o0m det var en pojke eller flicka.

Idag kommer det en vetrinär och ska vaccinera alla våra kor shitt säger ja bara det är rätt många typ 300 hundra haha dom ska vaccineras mot blåtunga om det nu hjälper och är lönt.
Nehe nu skriker Viktor han vill ha mat.
HADET :)

KALLT!!!

Vår JÄVLA pelletsbrännare har gått PAJ.... kul så nu får vi elda med bränne i köket mm blir ju bara varmt i köket kul det ska bli att sova i natt då kommer fan frysa röven av mig..
Men vi har satt värme fläkt så ja hoppas det blir lite varmt iallafalll :)
Ikväll ska vi till Ida och Mattias och käka midda ska bli rätt trevligt :)

Sen har ja lovat Heidi att börja på någon sosts boxning haha får väl se om vi hittar någon stans där dom har det :)
haha ska bli kul :)

Bilen är ny servad så GÖTT nu kan vi köra några mil till innan nästa haha

Nu gnäller Viktor :( aaaaahhhh Hejdå


RSS 2.0