Ny vecka!

Jaha då var det redan Onsdag! dagarna går i rasande fart :) Jobbar ju bara halvtid som sagt kanske därför haha! 
Måndag Tisdag har det går super bra att jobba har varit över så jag har gjort lite vad jag kunnat :) och det funkar kanon och kropper säger inte ifrån längre vilket är jätte bra för då läker det som det ska :) Är väldigt svullen i mellan åt men så kan det vara upp till ett år efter operationen!
 
Merwin :) Han har gjort riktiga framsteg :) Kan byta grimma på han nu.... helt sjukt vad bra det går! Men i Måndags skulle vi vaccinera han hahahhaha!! JÄVLAR vad rädd han var för Bengt cato bara han gick in i stallet kastade han sig in i väggen och skakade! ojoj!! Men det gick så nu e han stelkramps vaccinerad så¨vi kan kastrera i början av Mars :) Vill inte behålla han som hingst! bara massa onödigt jobb!! och kan ej gå med Busan sen! 
på tal om Busan! Hon börjar minnsn bli lite små rund haha eller VÄLDIGT rund!  2 månader kvar nu ju sen hoppas vi på ett litet stoföl :) Ska bli så spännande :)
 
På lördag är det FEST! ska bli så skoj!!!!!!

upp som en sol ner som en pannkaka. .

depp dag har jag idag.. tror det har med vädret att göra, grått och slask. .. har iallafall varit på ikea igen och fixat lite till köket tyvärr fanns inte alla grejor hemma så vi får dit igen nästa vecka.... på lördag är det iallafall fest och det ser jag framemot roligt att få träffa lite folk och ha kul...

nu ska jag hem och fixa till hästarna :-)

livet

just nu tycker jag livet är pest....

fredag och väla

idag har jag träffat Emilia och lilla Matilda :-) ville inte bjuda hem dom till denna röra så vi bestämde att vi skulle ses på väla för en fika... ja och lite shopping :-) super kul att ses igen :-) var riktigt längesedan. ..

köket.... mm det börjar ju hända lite saker nu väntar bara på den förbannade bänkskivan som kommer den 8 feb... ett tag till.. annars är nästan allt på plats... bara tapet och kakel som fattas nu...

oj...

ja jag var ganska så förbannad i mitt förra inlägg... men blir så ledsen på folk som inte kan förstå. .. jag kommer ju liksom inte vara sjuk resten av livet utan bara en liten period. jaja skitsamma jag kommer skita i alla just nu... det är ändå min hälsa det handlar om! nu ska jag hoppa in i duschen sen jobba...

Förbannad!

Som sagt jag jobba halvtid nu för att läkaren tyckte det och för att jag behöver träna upp min mage igen efter operationen! MEN nu finns det folk som inte fattar hur STOR operation jag har gjort! Su nu tänker ja skriva hur en bukplastik går till så folk kan sluta snacka!!
 
Bukplastik!    Som sagt efter 2 stora barn och 2 kejsarsnitt så fick jag en massa lös hud på min mage och delade magmuskler... Denna operation kostar idag 75.000 kr att göra på en privat klinik! Men ja hade turen att få den via landstinget och betalar bara 300 kr..
 
Så den 3 dec var det dax...
Dom la ett snitt från höft till höft öppnade upp ända upp till revbenen och sydde ihop musklerna sen en ny navel.. sen syr dom ihopa igen! fick ligga inne i 2 dagar med drenage... Så ni som yttrar er om att det inte är så farligt! PROVA själva!!!  
 
Så nu jobbar jag halvtid för ja e ganska öm än! och får inte lyfta tungt på 3 månader och får inte anstränga magen på 3 månader!!!
Och då undrar ni kanske varför jag är på jobbet! Jo för att läkaren ville inte sjukskriva mig helt och jag vill ju jobba lite! Och man ska träna upp sig sakta igen!
En sak till JA jag har mina hästar också men dom hjälper Johan mig med... 
 
Om det är nått ni undrar över så kom gärna till mig då! Tack och hej!

onsdag

jobbet igår gick bra men segt körde 1 linje så vi var bara 4 som jobbade. .. städade och försökte hitta nått att göra, sjukt tråkigt men men ska väl vara glad att man har ett jobb just nu.. när jag kom hem från jobb kunde jag inte sova sjukt mycket tankar som snurrar i huvudet.. och när jag nästan somnat så vaknar viktor sen Linnéa och så höll det på hela natten sen ringde kl 07.15 :-( så jag e ganska sliten idag.. körde hem till mamma en sväng i förmiddags och drack en kopp kaffe och snackade lite :-) sen hem och åkte pulka med barnen och idag var linnea med och hon tyckte det var skit kul :-) och nu blir det slappe innan jobb...

köket



såhär långt har johan och Christer kommit nu :-)

tisdag

jobbet igår gick bra men inte helt hundra fortfarande lite ont, ringde läkaren som nu har bestämt att jag ska jobba halvtid i 2 veckor sen får vi se om jag kan jobba 8 timmar med lite lyft :-) hoppas på det för att vara sjukskriven e inte roligt.. ja sen i morse när jag skulle släppa ut hästarna såg jag att merwin gade ett stort skavsår på bogen :O kollade närmare och inser att han har löss :-( fy fan bara tanken så kliar det övet hela min kropp!!! men in och hämta flusa och droppa över ryggen så hoppas ja att jag får bort skiten... tog busan också ifall ifall... har precis kommit in, har varit och åkt pulka med viktor på åker :-) han tyckte det var super kul, linnea somnade på soffan så hon fick vara hemma... jaha nu ska jag fördriva tiden innan jag ska börja jobba kl 18.15.. ha det gott alla :-D

Måndag

Jaha då var det Måndag igen! Fick ju som sagt äntligen tag på läkaren i torsdags, som sa att det var ok att jobba om ja slapp tunga lyft och inte anstränga magen! så vi får väl se hur det går idag!
Helgen har bestått av att köra hela skåne runt för att köpa golv och kakel till köket! Så denna veckan kommer nog det hända saker :) 
Elektrikern har varit här i helgen och kom nu på morgonen så idag kan Johan och snickaren sätta upp taket :) Sen kanske börja sätta upp vägskåpen :)
 
Idag har det gått 7 veckor sen jag opererades! Gått upp en del kilo men dom hade ja tänkt att bli av med från och med idag... Ska försöka börja träna lite smått nu och så kan snön försvinna så ja kan börja springa igen, Längtar efter att träna och må bra igen! Resultatet på magen e jag ganska nöjd med! vill bara bli av med lite kilo sen så e ja nöjd :) kan äntligen bära tajta klänngar och tröjor igen!! Och åka på badet med mina barn och sola på stranden utan att skämmas! Bilder vill ja nog inte lägga upp eller nja vi får se kanske det kommer lite bilder senare!
 
hej hopp gummi .....

glad

hur kan det komma sig att man blir så glad av att träffa vissa personer? :-D iallfall e ja på jätte bra humör just nu :-) tack tilm du som gjorde min dag :-)


helgen. .

jaha igår kom vårt kök.. och jag och johan hann skruva upp överskåpen innan vi skulle iväg till emmelie och fredrik på kvällsmat :-D får tigga lite mat överallt nu haha.. men vi kommer ju givetvis bjuda igen :-) idag har vi skruvat ihopa underskåpen och elektrikern har varit här och fixat inför spottarna i taket :-) så nu ska vi sätta upp taket och sen kan vi börja sätta upp köket... ieftermiddags fick vi faktiskt ta oss lite tid att åka pulka med barnen så vi åkte ner till bälinge och åkte :-) skit kul!!! nu är det lördag mys :-)





köket kommer...

idag ska köket komma mellan 07-12 så därför jag e uppe med tuppen ;-) ska snart lämna barnen på dagis.. sen hem och fixa med hästarna ★

fick en bild av johanna på mini som verkar stor trivas och med en katt på ryggen haha... så kul att hon mår bra :-)

sent..

blev en snabb runda till ikea idag.. skulle ha ugn och Micro :-) hämtade ut sakerna kl 19.55 hehe hann precis :-) och idag ringde min läkare äntligen... och hon sa att ja kan jobba som vanligt men ta det lungt ändå :-) så vi får se hur det kommer gå, då jag redan försökt :-( men men skulle imte vara farligt att det gör lite ont... jaja återstår och se vad jag klarar :-) i morgon kommer hela köket :-) så det kommer bli trångt här i huset nu :O så vi ska skruva ihop kök hela helgen ;-) så om någon har tråkigt så kom hit vi bjuder på mat och valfri dricka bara ni hjälper till ;-)

kayla hjälper alltid till :-)

merwin









har myst ned merwin ihagen idag, kallt som attan men så mysigt... busan e bara sur nuförtiden men inte så konstigt hon e ju gravid haha.. nä men hon e inte jätte glad för merwin :-( han e ju kille haha...

masskrock

fy fan vilken olycka som hänt idag.. och som jag tänkt på alla närstående till dom som omkom :-( usch... hoppas ingen av mina vänner eller närstående var med i denna hemska olycka.. sen blir jag så jävla förbannad! hur kör folk? bara för att man har dubbdäck kan man inte köra hur fort som helst. .. sen håll avstånd för fan.. nog om detta. har som sagt varit hemma idag för jag väntar svar från min läkare som inte kan höra av sig!!! hur jävla svårt kan det vara att ringa och fråga hur jag mår? nejdå! skit i det hon mår nog bra... sen renoveringen av köket går framåt, vuxna har rivit ut allt och i morgon ska vi sätta upp nytt tak och regla upp en vägg ;-) eller jag ska bara titta på Johan och snickaren får reda det själva ;-) nehe nu får jag nog natta barnen dom började bli otåliga. ..

måndag...

jaha måndag idag.. åkte till jobb vid 04.30, jobbade fram till 11 sen pallade jag inte mera.. sjukt ont igen så nu får det vara nog så jag har jagat min läkare hela eftermiddagen :-( så nu hoppas jag hon ringer i morgon för jag har en del frågor till henne.... ja sen hade Johan rivit mera i köket när jag kom hem.. mm kan man säga hela köket så ut som kom och hjälp mig och dö... jaja bara att börja städa och torka precis allt... men sånt får man ju rräkna med..... Merwin e jätte duktig nu leder han in och ut från hagen utan problem inga stopp... han e väldigt nyfiken och framåt kommer gärna hagen och myser och vill kelas :-) ska snart börja lite mer med honom tex lyfta ben kunna rykta hela han, just nu kan jag bara röra hans framdel. . och nya människor går inte alls då blir han jätte nervös och rädd... han får lära sig :-)

renovering









äntligen har det börjat hända nått... rörigt med det kommer bli jätte bra!

storhandlat

jaha då var vecko handlingen också färdig.. och mat slapp ja göra idag ;-) Johan gjorde någon god pastagratäng, han kan om han vill.... barnen har fått sitt lördagsgodis och nu blir det slappe i soffan... ha det gott alla..

lördag och köksrenovering. .

lördag och Johan e ledig idag :-) sov länge idag vilket var väldigt skönt, sen åkte Johan och köpte tak på bygga och jag fick ta tag tvätt och städ :-( bädda rent mm och fixat hos hästarna, och har precis tömt köket så vi kan börja bygga :-) Åhhh det ska bli så skönt att få iordning nu är så trött på detta gammla skiter och vi har bara bott här i 6 månader.. köket kommer redan på fredag nästa vecka så jag hoppas detta kommer gå fort... kommet vara en jäkla röra men det får jag väl leva med ett tag nu.. bilder kommer på renoveringen :-) hej hopp

IKEA

sitter på Ikea nu och fixar det sista med köket :-) så snart ska vi beställa så i början av feb så kommer det hem :-) så nu blir det mycket jobb framöver med det får det vara värt..... ska snart köra hem och plocka in hästarna har aldrig plockat in Merwin när det har varit mörkt ute men ser ska nog gå bra :-) annars får ju Johan bara hjälpa mig. ...

linnea och Viktor






Jan. 11, 2013




Merwin




hemma från jobb.

usch tror att jag börja jobba för tidigt.... 3 dagen idag och jag har skit ont så jag fick gå hem tidigare :-( ska ringa läkaren i morgon... så nu får jag nog ta det lite lungt för mitt eget bästa.... kanske jobba halvtid?? i morgon åker vi till Ikea för att köpa kök hoppas nu allt blir bra för detta har gått så fort, om Johan fått bestämma hade köket redan varit inne och uppsatt ;-) han stressar mig!!!! jaja blir säkert bra :-) nu ska jag försöka sova... puss haj..

onsdag....

jaha första jobbdagen var grymt jobbig... ont i mellan åt och sjukt stressigt, fick vara maskin skötare hela dagen vilket innebär att en maskin ska gå nonstop utan att stanna eller fastna vilket den gjorde hela dagen kvällen... sen ändra vi beställning och jag skulle byta kapslar och vad händer då jo luckan på maskinen flyger ner över min arm AJ..... oj dom hade glömt att dom byggt på en extra grej på maskinen så luckan orkade inte hålla sig uppe och ja ramlade ner.. Åhhh för fan vad arg jag blir.. så det blev en tillbuds rapport. .. hoppas på en bättre dag idag :-) hästarna e ute och ska snart ut och mocka... sen laga mat duscha och lämna barnen på dagis :-)

vardag

jaha då var det dax för jobb igen :-) får väl se vad jag kan göra på jobb för ja får ju inte lyfta så ja antar väl att jag får gå och drälla :-( jaja men hällre det än art gå hemma och ha tråkigt... ska bli kul att träffa alla iallafall :D nu är det dax för middag sen ska ja lämna barnen på dagis och som dom har längtat efter denna dagen dom verkligen älskar sitt dagis :-) en sak jag funderat på varför e vissa dagar så sjukt depprimerande? och vissa sjukt roliga... eller e det jag som e konstig? mår så konstigt nuförtiden ? men fick reda på att nu efter en sådan operation kan man må dåligt tydligen är kanske därför? jaja idag e en glad dag iallafall :D

äntligen jobb..

imorgon är det dax för jobb igen efter 4 veckors sjukskrivning. .. ska bli sp skönt att komma hemifrån och framförallt träffa mina arbetskamrater :-) jobbar efter middag vilket e ganska skönt slipper ju gå upp kl 04.00 :-)


1 månad har gått

jaha en månad Har gått sen ja blev opererad, allt gick bra och jag hade inte så ont som jag torde jag skulle ha.. låg kvar på sjukhuset i 2 nätter mest för att jag hade drenage och kateter, när jag äntligen kom hem så blev jag mycket piggare och hade inte alls ont, stallet fixade mamma och finaste Heidi tack så jätte mycket dör hjälpen och tack syster.. så i morgon ska jag börja jobba igen men får ej lyfta tung nu på 2 månader men skönt att jobba iallafall hatar att sitta hemma och inte kunna göra nått.. Sen har jag sålt mini och köpt en ny häst som är 8 månader som heter Merwin och allt går framåt med honom, när han kom så var han nästan rädd för sig själv.. men efter en vecka så följer han mig som en hund och e inte alls rädd.. känns så bra ;-)

RSS 2.0