Måndag

Jaha då var det Måndag igen! Fick ju som sagt äntligen tag på läkaren i torsdags, som sa att det var ok att jobba om ja slapp tunga lyft och inte anstränga magen! så vi får väl se hur det går idag!
Helgen har bestått av att köra hela skåne runt för att köpa golv och kakel till köket! Så denna veckan kommer nog det hända saker :) 
Elektrikern har varit här i helgen och kom nu på morgonen så idag kan Johan och snickaren sätta upp taket :) Sen kanske börja sätta upp vägskåpen :)
 
Idag har det gått 7 veckor sen jag opererades! Gått upp en del kilo men dom hade ja tänkt att bli av med från och med idag... Ska försöka börja träna lite smått nu och så kan snön försvinna så ja kan börja springa igen, Längtar efter att träna och må bra igen! Resultatet på magen e jag ganska nöjd med! vill bara bli av med lite kilo sen så e ja nöjd :) kan äntligen bära tajta klänngar och tröjor igen!! Och åka på badet med mina barn och sola på stranden utan att skämmas! Bilder vill ja nog inte lägga upp eller nja vi får se kanske det kommer lite bilder senare!
 
hej hopp gummi .....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0