underbara helg. ..

då var det äntligen helg :-) så skönt det ska bli..
i morgon ska jag bränna pengar :-( ja inye på något roligt utan på bilen, den ska servas.... varför måste man göra sånt? jobbigt mycket pengar iallafall, hade varit roligare att åka till väla tycker jag.... puss

tisdag

jaha hann byta om på jobb idag sen kom min chef ut och sa att jag skulle till örkelljunga och jobba istället grrrr så förbannad jag blir vafan kan dom inte räkna rätt för med folket.... jaja byta om igen och körde ner till andra fabriken när jag kommer ner där ja då hade dom tydligen allt folk.... på väg ut igen då! men dom hann kalla in mig igen då dom hade räknat fel igen så jag fick stanna kvar iallafall ;-) gick jätte bra att jobba där idag kände att jag fick kontakt med folk jag inte gillat innan :-) jätte roligt faktiskt... ser framemot och jobba där igen.. dagen gick fort, hämtade Linnéa på dagis hon var där själv idag för viktor har troligtvis öroninflammation :-( men han såg bättre ut idag så han kan nog gå till dagis i morgon igen :-) sen hem och göra alla bestyr och nu ligger jag här på soffan och e helt slut, Johan e på möte så jag har hela soffan och tven för mig själv :-D nu ska jag kolla lite tv sen blir det sängen.. GODNATT ;-)

vabb

vabbat länge nog nu.. men nu hoppas jag vi slipper alla jäkla sjukor..
så i morgon blir det jobb igen :-) skönt ska det bli...

ha det gott alla..

e jag en dålig männsika?

ärligt ni som är mina vänner? är jag en dålig människa? vill så gärna vara en bra vän.. men hur vet jag om jag är det? har så många gånger blivit sviken på många olika vis? blir man likadan själv då? alltså sviker man tillbaka då? jag försöker att vara en bra vän igenom att finnas och lyssna, stötta om det behövs, sen om någon snackar skit om tex mina vänner ska jag då säga ifrån eller vad ska jag göra? eller ska jag bara lyssna och ta in och inte berätta dett för min vän eller vad? ush jobbig detta.. vill bara veta hur folk ser mig? så snälla skriv en kommentar anonym eller inte spelar ingen roll. .. jag har kanske inga vänner alls?? :-( alla kanske hatar mig?

blir så trött...

fattar inte vad jag gör för fel... facebook e fan rena jävla skiten orkar snart inte ha kvar den längre det fördärvar mer än vad det gör nytta, jag vill ju ha kvar den för att kunna prata med mina vänner som jag inte träffar så ofta.. so. ni vet har vi ju bytat kök och det sticker verkligen i folks ögon verkar det som för det första så säger vissa att ikea kök kan man ju verkligen inte ha hur tänker man om man sätter in sånt? ? ja vi e kanske dumma i huvudet för att vi valde det? tydligen. . men vi e faktiskt nöjda sen sa vi att vi kanske vill byta kök en gång till ivårt liv och då kan mqn göra det utan att behöva lägga flera 100.000 kr för det.. så idag valde jag att ta bort alla sånna vänner som bara påpekar negativa saker hela tiden.. har mina riktiga underbara vänner kvar... för vi vet var vi har varandra :-) ish var inget roligt alls att behöva ta bort vänner för alla blir ju sååå sura.. men men det är ju jag som ska må bra ju... idag är det fredag underbart ( mys kväll)

magsjuka och inbrott

ja då var magsjukan i huset fy fan säger jag bara....
konstigt nog så har jag sprungit upp och ner hela natten och inte märkt att vi haft inbrott i fikarummet... dom hade brutit upp fönstret på baksidan och rotat igenom allt och stult datorerna. .. jävla pack... inte ens kayla märkte något! fast hon lyssnar ju bara när hon vill ;-) väldigt skrämmande då vi bara bor 3 meter ifån fikarummet :-( så nu får kayla vara mera lös på gården så får grannarna säga vad dom vill för hon e här för att vakta!!!! kayla e ju snäll för sånna hon känner.. ush mera orkar jag inte skriva e såå trött och matt.. tack och hej. .

köket









ja inte mycket kvar nu.. väntar på fläkten och sen ska kaklet upp :-)

Vänner??

Ja vad är vänner?? Jo vänner för mig är dom som alltid finns där och inte snackar en massa skit och sånna som inte är avundsjuka på en! Hallå? ja fattar verkligen inte vad problemet är? Men Johan förklarade det för mig ( det handlar fan bara om avundsjuka) Och det var verkligen rätt person att säga det, då många är sura på Johan och dom för att dom har så MÅNGA maksiner mark mm!! Men hallå! Hur fan tror ni att dom jobbar??? " timmar om dagen eller?? EEE nej men 10 timmar om dagen 7 dagar i veckan! konstigt att det går bra då kanske! Sen kom ju jag in i bilden! Ja precis! och enligt MÅNGA inte mina vänner då! tror att ag lever på Johan!!!! Klart jag gör! Ni e ju för helvete helt jävla väck! Jag jobbar på gille 80% och har ut en lön på 15.000 i månaden!  Och dom pengarna gör jag vad jag vill med! hästar mm bil mm! Så nej Johan har inte köpt min häs,t mitt släp eller min nya Mercedez UTAN JAG HAR betalt varneda jävla krona på dom grejorna själv!
Ush fy fan vad irriterad jag blir när folk snackar en massa skit! Ja sen har vi ju också renoverat köket! Visst blev det fint? Åhhhh nej det kan man ju inte säga för man e ju sååååååå avundsjuk! sen e där dom som tycker det bilr så fint och verkligen menar det och är glada över att vi fått nytt kök! Herregud drar snart av mig håret över alla dessa jävla fuckers!!!
 
Så då fick jag avreagrat mig! Kom fan inte och tro att ni e mina vänner sen bara!! Ni som är mina vänner vet verkligen det för ni e inte avundsjuka....... Ni som är avundsjuka jag dra åt helvete och skaffa er ett liv!
 
Tack och hej leverpastej!
 
Och ni som tar åt er är ju som sagt avundsjuka!! hahahahahah!!
 

söndag. .....

jaha då var helgen över. . har fixat massor i köket i helgen, bänkskivan kom i fredags så den e på plats så nu kan man äntligen fixa lite redig mat ;-) nu i veckan ska elen kopplas och det ska kaklas sen e det bara lite inredning kvar :-D det roligaste hihi... idag tog vi oss lite tid att åka pulka med barnen också känns bra nu i allt kaos.... ny jobbevecka i morgon eftermiddag :-D sovmorgon är aldrig fel. . nehe nu soffan.. ha det gott alla :-)

tjej middag och vin :-D

igår var jag hos lotta på tjej middag :-) skit kul hade vi, åt och drack gott snackade en massa skit och hade skoj... men som vanligt så går ju tiden så fort när man har kul, bror och janni hämtade mig vid 00 tiden sen hem och sova, har ju varit ganska krasslig med halsont och lite feber så jag behövde sova kände jag... vaknade vid 08.30 av att Johan hade gjort frukost med nybakade bullar :-) så gott.. åt fast jag går på lchf jaja får träna lite extra i veckan som kommer ;-) kollar på melodifestvalen nu... om jag ska vara ärlig så är den så boring... jaja får väl hålla ut.. haha hoppas alla haft en bra helg änså länge :-) hej hej

vikt

tjabba snart en vecka utan socker och med lchf :-) gått ner 1.5 kilo :-D super nöjd... är så taggad nu... nu jävlar ska jag kunna köpa mig en snygg bikini till sommarens bad :-) ska bli vältränad och orka mera :-) hej hej

alla ♥ dag. .

hoppas alla får en bra dag.. och att ni får något fin av er älskade.. här är det en vanlig dag känns det som... tur jag hat mina fina barn ♥

undra om man blir uppvaktad i morgon? återstår och se ;-)

onsdag. .

jaha halva veckan har gått. . och som jag kännt på mig så börjar jag bli krasslig :-( ont i huvudet ont i halsen och i kroppen, bara jag slipper feber.... käkar iallafall Alvedon nu mot smärtan....

nu är det snart fredag och vår bänkskiva kommer tilk köket äntligen börjae det bli ett kök av det ska bli så gött och få i ordning allt nu...
i morgon ska jag träffa syster :-) ska bli skoj :-)

tisdag. .

jaha dår har snart tisdagen gått också.. jobbet idag var rätt så mycket lugnare kl 07 så gick linje d sönder så vi hade inte så jätte mycket att göra haha.... fixade lite som skulle fixas sen så hade vi ganska kul år reparatörerna haha... 4 st sim skulle laga en linje... haha gick tydligen inte så bra nej.... kl 12 gick jag hem för att där var inget mera att göra ganska gött faktiskt.... hann med ganska mycket mocka köpa foder ja och lite annat :-) sen passade vi på att stor handla mat också så nu är det gjort..
idag är det också 2 dagen utan godis kakor mm går faktikst bra :-) nu vill jag bara att snön ska försvinna aå jag kan börja löpträna igen :-) längtar. .. är så peppad... nehe nu slappe i soffan... hej
Hej

måndagen från helvetet. ..

ush vilken jobbig måndag det har varit började med att kl ringde kl 04 fy farao vad trött jag var.. yra ut till hästarna och fodra sen iväg till jobb, kan ej släppa ut hästarna så tidigt då det är kolmörkt och när merwin e så osäker vågar inte det ifall nått skulle hända och han blir skrämd, ja iallfall iväg till jobb skit trött.. väl på jobb så var det svinkallt i fabriken brrrr på med massa kläder och in och börja jobba började strula direkt inget datum på förpackningarna och maskinen ville inte mm behöver inte säga mera för så höll det på hela långa dagen, sen iväg och hämta barnen på dagis och hem och släppa ut hästarna och mocka.. så nu äntligen ligger jag och vilar på soffan med två galna barn som e över trötta. . johan jobbar länge idag också :-( ush ja hoppas på en bättre dag i morgon :-) det var min start på en ny vecka..

söndag

blev badet idag också :-) barnen älskar det verkligen.. så härligt varmt idag också....
måndag i morgon vilket innebär tidig vecka :-( så kl 04 ringer kl i morgon bitti. ... blir en jobbigt vecka.. hoppas bara någon kan muntra upp mig lite så veckan flyter på ;-) jaja det gör den säkert. .

ha det gott alla :-)

trött på allt..

ahh vill bara gå och gräva ner mig och aldrig mera komma upp igen.. ett jävla surande här hemma... så nu går jag ut en sväng med barnen.... rensa huvudet..

mallorca











som jag saknar mallorca, bästa resan jag gjort... och att jag fick dela den med världens bästa vänner... vill göra om!!!!

mila mässan. .

idag har vi varit i Malmö på mila mässan alltså en lantbruksmässa med en massa djur och grejor :-) jag och linnea tyckte hästarna var roligast, pappa och viktor vilöe hellre se traktorer ;-) var inte alls så stort som det brukar vara så vi blev inte långvariga... på vägen hem körde vi inom ikea och köpte det sista till köket fattades en sokel och ett skåp, sen passa jag på att köpa lita annant smått och gott hihi kan ju inte låta bli när man är där.. skulle igentligen ha lampor till köket men hittade inga snygga :-( så i morgon ska vi köra till trademax i hbg och kolla vad dom har :-) hoppas alla har en trevlig kväll :-)


en dag på badet :-)







haft en mysig eftermiddag på ugglebadet. . Linnéa älskade att bada och viktor var lite mer försiktig ;-) så det blir fler gånger. .

en ledig dag...

idag tog jag en semester dag :-) tänkte att jag och barnen skulle gå på ugglebadet och bada :-D så det blev det öppnar kl 13.30 så då ska vi vara där... har inte badat med barnen på många år då jag skämts över min mage.. så idag blir det premiär haha.. ska inte ha bikini för så tränad e jag inte, får bli badräkt haha.. johan e dålig så han får ligga på soffan idag, så han e kry på mila mässan i morgon... nehe nu lite slappe innan vi ska köra. . hej hej

mmm..

den lever jag på läääänge... ♥ hihi

mina hjärtan





mamma älskar er ♥

Heltid :)

Jobbet igår gick bra tills jag fick så jävla ont imagen så jag knappt kunde stå upp! kändes som alla tarmarna bara knöt sig! AJ!!! fick köra hem lite tidigare från jobb för det gick bara inte att vara kvar!
Kom hem och hade lika ont! ( magkatarr) mm har ej haft det på 1 år men nu är fan skiten tillbaka!
 
Kanske inte så konstigt med all dålig mat jag har ätit! Mackor e fan rena skitet! Så nu blir det sallad och nyttig mat inget kaffe och fett!
Har också fått ett tråkigt samtal från ett par vänner! Men bara dom mår bra så mår jag bra förtår hur jobbigt dom tycker allt är! Men som sagt jag finns här för er det vet ni!
 
Här hemma e allt mest upp och ner, en jävla röra nu när vi renoverar och jag mår så sjukt dåligt över denna röra så jag e helst inte hemma! 
Johan e stressad jag e stressad vilket leder till irritation så det blir en del små gnabb :(
jaha allt blir väl bra till slut hoppas jag!
 
Nehe nu ska jag hoppa in i dushen!  hej hej!

Mitt i veckan!

Jaha då var det vardag igen! Jobbar mån tis halvtid sen kommer jag gå upp till heltid igen! Hoppas bara jag klarar det! men har inte så ont längre så det kommer nog gå bra! :)
 
Just nu e jag inne i en period igen som ja hatar! Stressad och deppig fattar inte varför för jag har ju inget att stresa över!  Men men det är väl sånn ja e helt enklet! :)
 
Köket går framåt, tapetserar idag, sen väntar vi bara på bänkskivan som kommer nästa fredag :) sen hoppas vi att vi kommmer vara klara :) Målade allt igår också så allt e färdigt med den biten :)
Sen blir det väl lite inflyttnings fest skulle ja tro för våra närmsta vänner! eller dom som ja bryr mig om och umgås med :)
Kommer nog bli skit kul :P 
 
nehe dax för att göra nått idag kanske! :) hej då!

söndag

jaha igår var vi på den årliga lrf festen i folketspark ;-) hade lite förfest här innan...
hade verkligen super roligt som alltid dansade och drack vin och snackade med en massa folk :-)
men idag e jag seg som sören.... trött och seg..
men värre med min man som trodde ham skulle dö på vägen ner till perstorp haha stannade 3 gånger på vägen ner haha.
så är det när man tar in för mycket av det goda ;-)
så idag har vi inte gjort mycket, mockat och legat på soffan ;-)
sen ikväll kommer syster med bakis mat..... och i morgon är det eftermiddags jobb. .. ha det gott alla :-D

RSS 2.0