31 Dec

Gott nytt år på er alla!!!!
Ses nästa ÅR!!!!!

ÅÅÅÅÅ

Så förkyld ja e!!!! bläää
Så nu får väl Viktor de igen skulle inte förvåna mig ett dugg!!
Skulle igentiligen på Johans kusins kalas idag med det blir nog att vi hoppar över det för ja mår inte alls bra räcker att ja får ta hand om Viktor hela dagen för Johan kan ju inte vara hemma han måste ju jobba :(

Nyår i morgon kul ju att man alltid ska vara sjuk då!! förra året låg ja ju på akuten i krstinastad :(
lunginflammation trodde dom mmm visst fick ju penicillin haha men det bet inte på det så ja blev ju värre så ja låg på intensiven i 1 vecka sen :( idioter som inte kan kolla upp hur man mår :( ja skulle ju upp och gå mmm visst ja hade ju för fan andnöd!!!! jaja nu ska lägga det bakom mig har ju fått en underbar son och mår bra nu!!
men ska in på återbesök snart igen!!

Viktor har börja gå upp i krypställing haha så sju så roligt ut han liksom juckar haha så inom en snart framtid så kommer han att krypa hihi så nu blir det att ta undan alla grejor och sätta upp grindar över allt!!

Nu ska ja lägga Viktor lite för han e trött!

Såå fin!


HEJ!!

Nu har ja blivit förkyld bläää inge kul alls fast ja visst nästan att ja skulle bli det för alla andra har haft det!
Men det blir ju lagom till nyår :( det får nog bli att vi stannar hemma och myser i stället,
Och Viktor har åkt på ögoninflammation så synd om honom. ögat bara geggar igen hela tiden :(

Idag är det fan kallt puhhh täker inte gå ut med än nödvändigt hehe hatar kyla, vill ha sommar nu!!!

Sen måste ja nog förminska min förlovnings ring för den är alldeles för stor eller ja den passar när ja e varm men går ja ut och det är kallt så trillar den nästa av så det är bästa att göra den lite mindre, så det blir väl väla denna vecka skulle ja tro!

Ihelgen har Johan hjälpt Heidi och Köhler med deras hus dom håller på att renovera såå fint det kommer att bli när det blir färdigt!! ja kunde ju inte hjälpa till så mycket för ja hade ju Viktor :)

Nehe nu ska ja se om vi har något till middag! hej

Våra förlovnings ringar!


Sååå fina!

Min lilla kille!!


Viktor någon timme gammal!

Som sagt!!

Jag och Johan förlovad oss igår INGEN viste nått eller jo Heidi och Köhler viste kunde inte hålla mig eller ja dom kom på oss haha.. det blev en mysig julafton iallfall!!
Vissa hade det på känn tydligen haha

Herregud med julklappar Viktor fick och så glad han blev har lekt hela dagen med sin nya leksaker :) så nu sover han gott haha har sovit tre omgångar idag :) men han var nog trött sen igår också.

Idag har mamma och Maja varit här, Maja red en runda på Busan, det behövde hon verkligen
Longerade henne först haha shitt vad hon bralla haha helt vild!!
Maja har blivit jätte duktig sedan hon började rida lektion på ridskolan hon e mycket tuffare nu och inte rädd haha så Busan fick sig en rejäl omgång idag haha så nu e hon trött,

Kanske det blir att åka på mellandagsrea kanske får se om om ja orkar är såå mycket folk då :(
har snackat om en ny platt tv men vi får se!

Nu ska ja börja med middagen. hej!

24 dec Julafton

Ja och Johan förlovade oss hihi
LYCKLIG!!

23 dec

WEIIII i morgon är det julafton vad mysigt det ska bli, fast det känns inte som jul!!

Just nu sover Viktor så då får man passa på att sitta här och blogga lite, fast han vaknar nog snart för han har sovit sen kl 13 så snart får ja väcka honom om han inte vaknar själv :P

Håller på med en storstädning va huset men väntar på Johan så han kan hjälpa mig att plocka undan där uppe där ligger massa grejor sen vi gjorde Viktors rum verktyg mm, SÅ det får minnsan JOHAN ta undan för det är inte mina grejor sen blir det väl att ut och hugga en julgran för det har vi ingen än :P alltid ute i sista sekunden haha om det nu blir någon gran vi kanske inte hittar någon :P

sen har ja en maskin tvätt att hänga upp också men det får bli senare i kväll!! kunde ju gjort den nu men då hade ja ju inte hunnit blogga haha.
Snart nyår också då ska vi vara hos Erika och Tobbe i Örkelljunga ska bli riktigt trevligt faktiskt! blir

Vad hände igår!!

Jo först va vi på Rakis i klippan och åt skit god mat :) mmmmm men denna veckan får ja träna mycket haha,,
Sen bar det vidare men var visste vi inte :P
tilslut så kom vi till LUND ja tänkte vad fan ska vi göra här haha
Vi parkerade bilen och gick en bra bit sen fatta vi vad det var :) Jo statsteatern i Lund vi skulle kolla på 500 med ja dom i hipp hipp kajan och tiffany vet ej vad dom heter på riktigt,, haha
DET VAR SKIT KUL... har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv haha fattar inte var dom får allt i från :)

För typ 20 min sen så hade vi ström avbrott kul när man har en bebis på 6 månader :( eee nej!!!  fick värma hans välling på värmeljus :( sen ringde vi till eon och skulle felanmäla och då sa dom att vi skulle få tillbaka strömen kl 22.30 men det var snabba ryck den kom tillbaka nu.. såå skönt.. så nu kan vi kolla på heartbrake hotell :) det e skit rolig!!!

nu ska ja dra hej!!

Mina pojkar :)


Älskar er massor!!!

Utgång i kväll :)

Sitter här och fundera på vad som ska hända ikväll :P
fick reda på för en månad sen att jag och Johan skulle boka upp Lördagen den 20 dec och att vi skulle vara färdiga kl 17 sen vet vi inte mera, är så nyfiken på vad det kan vara :P
Det är Heidi och Cristian som har bokat in detta haha luriga är ni haha

Ja men snart vet vi vad det är hehe

Nu ska ja platta mitt hår
bloggar i morgon om ja hinner ocg berättar mera,
trevlig helg på er :)



Viktor och Johan ni är mitt allt!! Älskar er :)

Vårt fina hus i Dalshult :)


Så fint vi bor :)

Torsdag!

Viktor har varit lite sjuk har haft feber och är lite smått förkyld men idag är han bättre känns bra för ja lider verkligen med honom :(  Just nu sitter han och leker som ingenting så han sig själv idag :) Igår var han helt slö och gnällig ville inte alls.

Idag så är det ridning för Torun som gäller ska bli såå kul ska hjälpa Maja med hon rider kl 16 så ja ska köra ner hennne först sen rider ja i kväll kl 19.

I morgon ska ja bygga på mina naglar hos Susanna Tuvesson i Perstorp :) känner att ja måste unna mig nått sen får man ju passa på och ha det nu när ja e mammaledig får ju inte ha lösnaglar på jobbet för det är ju inte så hygieniskt när man jobbar med livsmedel. så nu passar ja på sen är det ju roligt att ha fina naglar nu till jul :)

Snart är det julafton och då kommer det hända en sak men det talar ja inte om hihi det får ni se dagen efter om ja känner för att blogga då :P haha elle kanske ja blogga på självaste Julafton hihi ja ni får hålla koll helt enkelt :)
På lördag har Heidi och Köhler lurat ut oss på nått det ända vi vet är att vi ska vara klara kl 17.30 i våran hall haha spriker snart av nyfikenhet haha Så Viktor ska vara hos mormor och sova över men det kommer nog gå bra det är ju 3 gången han sover där och det har gått bra alla gånger innan så det ska nog inta vara några problem :)
ska bli skönt att ja och Johan får lite tid för oss själva behöver vi :P

Nehe nu ska ja städa lite här ser ut som fan!!
ha det gött


Busan


Hej!!

Nu är Viktors rum färdigt! det blev bara såååå FINT han har sovit där i 2 nätter nu och det går super han sover faktiskt bätte nu än innan, han stördes nog av oss när vi vände oss och så pratar johan såå mycket i sömnen haha

Sydde färdigt hans gardiner i lördags och gud vad roligt det är att sy så nu ska ja fixa alla gardiner i hela huset ska ha nya och dom ska ja sy själv :) fast ja vet inte vad för tyg, men nått fräckt vill ja ha,,

idag ska vi töma Johans morfars hus känns lite konstigt :( men det måste göras!!

Igår blev Viktor 6 månader GUD vad tiden den går nu e man ju snart sugen på en till hehe men NEj det får vänta ett par år till, hehe vill gå ner i vikt och köpa mig en häst först :)
Rider ju hos Torun nu och gud var roligt det är :) Hon erbjöd mig att rida lite mera och ja blev så glad så nu ska ja fixa ridhuskort och bli medlem sen jäklar ska ja rida,,

Snart är det julafton och ja läntar speciellt denna julen för det kommer att hända en speciell grej då!! men mer får ni inte veta det får ni se då.
Kanske ja hinner blogga på julafton annars blir det dagen efter :) LÄNGTAR!!!

Nu ska ja ta tvätten! HEJ

Kayla


Hejsan!

Sitter här och funderar på att ringa och få en tid till att fixa mina naglar igen trivdes så bra i det förra året trotts att ja inte kunde göra vid dom när dom skulle av för så låga ja på sjukhus :( Men ja har nog bestämt mig för att ha det igen :)

Finns en i Perstorp som gör sånna men tänk så bil ja inte nöjd! Blev så nöjd när ja gjorde det på Familia dom e så duktiga dom som sitter där.

Vägde mig i går ja har gått ner 4 kilo nu på nästan 4 veckor känner mig så duktig :) fick ju på mina gammla byxor weiiiiii fatta glad ja blev slipper mina slitna FULA mamma byxor BLÄÄÄÄ tänker fan inte köpa fler sånna byxor inte ens när ja e gravid nästa gång då går ja hellre i mjukisbyxor.......... bläää ska elda upp skiten..

Idag ska ja och Jenny ner och simma, roligt att hon ska med idag har varit själv dom sista gångerna :( så ja ska hämta upp henne kl 17.30 så Johan får vara hemma med Viktor :) så får som mysa lite tillsammans :)
Fick min nya skiva idag  Absolute 59 ganska bra låtar inte många men några..
E så sugen på en fest snart :P kanske det blir det när vi ska till Heidi och köhler den 20dec :P Viktor ska vara hos mormor då :)
Nehe nu ska ja ta och ringa nagelstudion i Perstorp!!
ha det bra!!!!!!!!

BVC

Idag har vi varit på bvc med Viktor han är 5 månader och 3 veckor idag och han vägde 9350kg och var 70cm lång stor kille :)  Just nu ligger han och sover var riktigt trött nu efter maten.

Igår var vi på Ikea och köpte massor med grejor till hans rum som snart är färdigt så han kan flytta in hehe
köpte en hylla som han kan ha sina grejor på och i sen köpte ja en tavla med nalle puh och han vänner på jätte söt var den :)
Sen köpte vi massor av julklappar men blev ändå inte färdiga :( har några kvar!

nu vaknade viktor!


Viktor


Lördag!

Idag har vi varit hos min mamma och firat henne för hon fyllde år i Onsdags var inte där så länge men det var trevligt, Viktor tycker det är så roligt med mycket folk han tittar liksom på alla hela tiden haha

Sen när vi kom hem så fixade ja och johan med våra bilder på datan la in alla från digitalkameran där var typ 500 bilder haha sen viktor föddes mm  har inte vågat lägga in det på den gammla datan för den var ju helt knäpp :(
men nu har vi ju en ny så nu har vi fått ordning på allt igen :)

Just nu jobbar Johan TRISST han jobba ju JÄMT!!!!! förra helgen jobbade han båda dagarna och denna helgen med,, jaja får man kanske ta men dom e ju fler om stället men det är ju han liv så ja gnäller inte på honom.. eller ibland kanske hihi, med det ska ju vara varannan helg men det är det inte men det ska nog bli ordning på det efter Nyår tror Johan snacka nått om det..

Och vad ska man ha till middag?? kött kanske? ja och päror och sås det får det bli :)
så nu måste ja ta upp kött. HEJ

Ny data!!!

Igår kom vår nya data... fiiiii fan vilken värsting data!!! tack Mats för all hjälp och TACK för datan....
Så nu har ja msn igen weiiiiii

I går så red ja lektion för Torun sååå kul vi hade haha vi hoppade och ja hade Klippet som är 177 hög det krävdes mycket ben för att få honom att gå runt den lilla bana som torun hade satt upp haha,, så idag har ja ganska mycket tränings värk!! Men det är bra för då har man ju jobbat ordentligt :)

Sitter nu vid min NYA data och väntar på att en gammal klass kompis ska komma och hälsa på med sina två barn ja man kan ju nästan säga tre för hon har en i magen med haha kommer i Februari :) en liten flicka ska det bli!!

Så nu sover Viktor så han kan leka lite senare när som kommer :) han kommer tycka det är jätte kul :)

måste sätta på kaffe nu!!  Hej

RSS 2.0