Hänt mycket!!

JA som sagt min data funkar lite när den vill :(åååååå blir knäpp men nu väntar vi på en ny så ja hoppas att den kommer snart får panik annars.
Som sagt mycket har hänt Viktor har blivit snart 5 månader tycker att tiden går för fort han skrattar och sitter nästan själv och e fortfarande hur snäll som helst, sover hela nätterna :)
JO!!! Bonzo är såld ringde en tjej från Bjuv och vill ha honom direkt så hon hämtade honom direkt  haha det tog ungefär 4 timmar att fånga honom och lasta honom.. Har ju inte haft tid att vänja honom vid grimma och transporter hur ska ja ha hunnit det???
Men allt gick jätte bra hon fick åka med honom i transporten hem sen hade han varit lite vild men det hade gått över så nu var han super snäll!!! e sååååå glad att han kommit till någon som bryr sig om honom..
Han finns att se på www.stall-knappet.zoomin.se han e sååå fin..
Så nu e Busan med inne hon ska bara klippas också sen e hon ridbar igen..
HAHA ja har börjat rida på ridskolan i Perstorp IGEN det var så länge sedan man red där :P men det är super roligt Torun har ju börjat igen hon e såå duktig det var hon som lärde mig rida när ja var liten MEN FY VAD JOBBIGT e rätt otränad nu när man varit gravid i 9 månader nästan 10 haha så nu går jag 5 kilometer omdagen rider och så ska ja börja på vatten gympa så ja hoppas att det händer nått på vågen..

En tråkig sak Johans morfar gick bort i fredags så nu blir det begravning ush gillar inte det :(
Blir nog en jätte fin begravning,

Nu ska ja fixa lite middag :) ha det bra alla!!!

RSS 2.0