Onsdag!

Och ja e bara så trött på vissa saker just nu! Vill bara SKRIKA rätt ut för att få någon att reagera!! 
Ush och tvi för folk som uttnyttjar andra!! till och med sin familj!
 
Och lilla jag sitter MITT i mellan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Idag fick ja min nya operations tid :) 3 dec.... Lycklig!
 

Grått och tråkigt!

Tisdag!
 
November månad är bara så tråkig mörkt grått och kallt!
Men snart vänder det igen! 6 veckor till jul :O helt jäkla sjukt vad tiden går fort, kändes som ja lämnade Kaylas valpar för en månad sen men det var visst i Augusti :P Ja och på Mallis har vi varit en vecka!!! Ja tiden den bara flyger iväg!
Linnea och Viktor växer också så det knackar, Linnea är ju 2.5år nu och Viktor 4.5 år jaha och var tog den tiden vägen?? mm Måste börja inse att dom e inga bebisar längre :( Mina älskade barn!
 
Jobb igår var så tråkigt! Inget att göra och snurra på samma platser hela dagen!!! Men fick gå hemma kl 21 iallafall det var sååå skönt! Och Johan var vaken när ja kom hem :) Annars brukar han sova när ja kommer hem! Är ju inte hemma förän kl 22.30 annars!
 
Hästarna... Är så trött på hästarna nu, ja inte på dom men att Mini inte blev dräktig och att hon inte går att rida på! Så ja ska försöka sälja henne istället! För ja har inte det intresset att rida henne, ja blir bara irriterad på henne och då går det inte alls! Vill hitta en utbildad häst som ja kan utvecklas på... Älskar ju ridningen!
Men det får bli när ja har pengar! Allt gick ju till Minis betäckning och den nya bilen.... Så ja ska spara nu så ja kan köpa en ny häst till våren!
Nehe nu dax för en dush sen fixa middag och sen köra till jobb..
 
hej hej
 

Söndag

Jaha då var denna helgen över men fått gjort massor, städat ute och inne fått in ny halm till hästarna myst med familjen och firat farsdag för Micke :)
Och träffat syster med familj... Och åhh vilka underbara syster barn ja har så goa! det kommer ja leva på hela veckan :) Skönt med lite uppiggande nu i höstmörkret..
 
Ja och i morgon är det dax för en ny jobbevecka :/ får väl se hur mycket körningar det blir då! Kommer vara lika dött som förra veckan :/ ush det är så tråkigt på jobb nu har liksom inget att göra, går bara runt och dräller och letar jobb... Hoppas bara det inte blir varsel....
 
/ Malin
 

Lördag

Hej ja jag vet det var ett par dagar sen sist, Men har haft massor att stå i...
Varit hos frissan och fått i ny färg och klippt topparna :) blev jätte nöjd blev lite ljusare då ja är trött på det mörka..
Har haft hovslagaren här som har tagit av Mini framskorna, Rider ju inte henne så lika bra att plocka av dom..
 
Ja sen har ja jobbat hela veckan och varit sjukt trött när ja kommit hem :/ jobbigt att gå upp kl 04 tar på krafterna kan ja säga, Men men det är ju pengar!! :)
 
Japp och nu undrar ni säkert hur det har gått med rökningen?? MM jodå över förväntan! Rökar på jobb men inte hemma och det funkar kanon! ska bara försöka låta bli på jobbet också! Men det är ju inte mycket då vi ej får röka på arbetstid utan måste stämpla ut för att röka så det blir max 4 st då 1 innan 2 på rasten och en innan man åker hem.. så ja e nöjd! Snusar ju hemma så det är väl det som har hjälpt mig mycket! inte bra det heller men bättre än att röka iallafall :)
 
Nu ska ja snart fixa maten till ikväll det blir hel kykling i ugn, smarrigt ska det bli :)
 
/ Malin

Måndagen från helvetet!!!

Fy fan vilken Måndag... Upp kl 04 ut och ja eller NEJ inte röka var det ja! in med en snus sen ut och fodra hästarna, lät dom stå innen i dag vilket var tur för det har ju verkligen regnat hela dagen :( Sen in och käka frukost vilket bestod av yogurt, sen hopp i skorna och iväg till jobb... Jobbigt att inte få röka innan man går in vilket ja alltid gör innan  ja börjar jobba!! Ush skit svårt!!!
 
jaja bara in och byta om dricka kaffe sen 05.20 var det dax att börja jobba...
OCH ja precis allt strulade idag, ja höll på att få vannsines utbrott på maskin helvetena vi har!! och ja som sagt lite små irriterad över att inte få RÖKA!! GAAAAAAAAAAA!!!
Men lugnade mig rätt snabbt, Mia min arbetskollega hon vet hur ja har det så hon peppade mig hela tiden :) skönt att ha lite pepp ibland...
 
Dagen flöt på ganska fort för ja hade ju som sagt att göra hela tiden då det var en jävla röra hela tiden, jaja tiden gick fort iallafall... Sen var det ju dax för kafferast..mmmm och ja då brukar ja ju byta om och gå ut och röka! mmm och det gjorde jag för vi får ju inte snusa på jobb heller!! :/ och där satt ju Synne och röka! och ja kunde inte låta bli att fråga om ja fick ett bloss :/ och det fick ja! :( jaja det var också det ända på hela dagen!
in och jobba några timmar till sen var det dax att gå hem! :)  
Ja detta var min dag och mitt icke rökande!
 
I morgon kommer nog min onecigg det ska bli spännande och se hur det funkar :)
 
Ha det gött alla! / Malin

Söndag Morgon!

MMM nu vet ja vilken cigg ja saknar mest... Morgon ciggen efter kaffet åhhhh skulle göra allt för att få ta en nu! men det fick bli en snus istället och lite bloggande!!
Varför började man på sånt skit är ju så jobbigt att sluta ju?? 
 
Igårkväll var vi hos svärförääldrarna och åt god middag vilket var mycket trevligt, blev två glas rött också mycket gott :)
Imorgon är det förmiddags jobb som gäller klockan ringer kl 04 så det får bli en tidig kväll idag...
Nu ska ja och barnen ut i stallet och fixa, ska ha in nytt hö också för det är slut..
 
Ha det gott alla!!!
 

jobbigt...

usch jobbigt att sluta röka... men snus funkar rätt bra, sen har ja beställt min one cig kommer väl i början av veckan, det är en elektriskt cig utan nikotin och skit som finns i vanliga... hoppas det ska funka! nu lite mera vin med svärmor :D


Malin i ett jävla nötskal... FAN!!

Ja som sagt ja skulle ju göra min efterlängtade bukplastik nu på Tisdag den 6 nov...
Mmmm var på inskrivning på sjukhuset i Torsdags den 25 okt, Tog blodtryck kolla hjärta och lungor och allt såg bra ut tills vi kom till den dära förbannade rökningen.. MM nja ja har ju inte slutat helt!! och man ska vara rökfri 4 veckor innan operationen och 4 efter.. Åkte iallafall hem och tänkte JA det gick ju bra dom struntar noh i om man rökar eller inte!! Trodde ja ja!!! helgen gick måndagen gick tills tisdag middag då ringde telefonen och jo min läkare Ulrika ringde! Sur som ett bi var hon! DU Malin vad kom vi överrens om??? Ja bara mmm JA vet ja har inte slutat röka! NÄÄÄ sa hon så du får inte din opereation nu som planerat! utan du får ringa när du e rökfri... Kom lite i shock tror ja för ja fattade inte riktigt! Men så var det hon är bestämd min läkare, vilket ja tycker är bra :) för det är ju klart att får man en sådan hära operation ska man vara glad, då är det ju det lilla att sluta röka om man tänker efter.....
Ja så nu så har ja varit rökfri ett dygn drygt... skit jobbigt men ett måste!!!!!! tänkte ja skulle blogga när ja känner suget som värst så det kan bli många inlägg :/ 
Så nu är det bara att försöka stå emot på jobbet också inte det lättaste men det SKA gå...
Pinsamast var ju att berätta för alla som ska hjälpa mig med allt när ja e på sjukhuset...  Mamma hade ju tagit semester men kunde lösa det ändå! heidi skulle ju passa mina hästar och syster har ja ej vågat berätta det för än för hon kommer slå ihjäl mig så som hon tjatat på mig!!! 
Jaja ja har ju bara mig själv att skylla!! 
 
nehe nu ska ja träna också bra mot abstinens!!
 
Hej hopp i granskogen!
 
 

RSS 2.0