Måndag!

Vilket oväder vi hade inatt IGEN!! låg vaken i flera timmar och lyssnade på åskan var riktigt nära flera gånger men sedan försvann det! Så då kunde man somna om igen!
Vaknade när Johan gick upp kl06.00 gick ner och gjorde mat till Linnea, Hon fick sin mat sen somnade vi om och sov till 10.00 :) så skönt att han man har snälla barn som gillar att sova!
Träningen: ja det går framåt! Fick ju crosstrainen den 13 aug  Johan satte upp den på kvällen ganska sent så då blev det ingen träning, Men Torsdagen blev det 3 km på förmiddagen och 4 på kvällen!
Fredagen blev det inget heller för vi var i hässleholm på festivalen!
Lördag 5.5 km
Söndag 7.5 km
Jobbigt som fan! men det är ju då det gör nytta! Nu ska ja bara försöka hålla mig ifrån allt som heter socker också! :/ svårt som F*N men ja får hoppas att det går!
När det gäller mat så kommer ja nog äta allt men i mindre portioner :)
Så får vi hoppas att detta går vägen! känner mig väldigt taggad iallafall! :)

Crosstrainer

Idag kom den ÄNTLIGEN!!! nu ska ska ja fan ta mig i kragen och börja träna på den!
har sagt så många gånger att ja ska gå ner men inge händer! fy på mig!!! ush vill inte se ut så hära!!
För nästa höst kommer ja att operera min mage har delade magmuskler efter båda graviditeterna! och fick som sagt väldigt STORA barn haha!
och fick väldigt mycket bristningar :( och efter två snitt e den inte så fast längre! hänger :(
Men tur så finns det plastkirurger! så det blir på citadellet i Landskrona! Men måste gå ner allt först annars blir det ju inte så snyggt!
Kommer kosta en del pengar om ja inte kan få det betalt av staten ska ta reda lite på hur man ska gå tillväga! tror det blir igenom vårdcentralen som sedan skicka en vidare till en kirurg! håll tummarna för mig en ni snälla :)
Annars får ja slänga upp 50.000 själv :S men ja vill inte må dåligt så det är det värt!
Nehe nu får ja väcka lilleman som har sovit midda!
hejsvejs

Ojoj!! Mtcket har hänt!

Japp som alla vet så ha vi fått en liten flicka som ska heta Linnea!
Förlossningen gick inte alls som vi hade tänkt oss :/
Det började med att vi fick en tid till igångsättning på Fredagen den 4 juni! Skit glad var ja för nu vill ja bara ha det överstökat, Kom dit kl 09.00 och träffade läkaren men där fanns ingen plast till mig då! förbannade blev ja och fick en ny tid på lördagen kl 09...
Lördagen den 5/6-10  var där kl 09 fick insatt en ballongkateter som ska göra att man öppnar sig dom ville inte ge mig någon medicinsk igångsättning för det första graven slutade ju i akut snitt och då kan livmodern brista och det blir för mycket värkar snabbt.
Ballongkatetern sattes in kanske 09.30 och den skulle sitta där tills den ramlade ut själv...
Så vi bestämde oss för att gå ner på stan en runda käka lite lunch och så blev det en runda till danmark också! haha hur fan vågade ja det igentligen?? hahah men det gick bra!
Vid 13 tiden bestämde vi oss att gå tillbaka till sjukhuset kännde inget alls så det vara bara att vänta köpte lite godis på vägen och en massa tidningar! det var så jäkla drygt att vänta!! Men vid 18.30 tiden ramlade katetern ut och en läkare skulle kolla om dom kunde att fosterhinnorna, Men det kunde dom inte :( Så vid 21 tiden sa dom att nu kan vi inte göra mera idag så du får åka hem och vila!!! VILA??? vafan ja ville ju ha min bebis idag!!?? Men Icke!! förbannad var ja gapa och skrek på johan!! haha stackare!! så det var bara att åka hem igen!
Vid sista stoppljuset i hbg smäller det till i kroppen skrek till Johan HÖRDE DU SMÄLLEN?? han bara VA?? Näää!!??
Sen forsade det VATTEN  fick slänga mig av bilen på påfarten HAHA, Ringde 112 ej och men lilla Linnea ej var fixerad så kan navelsträngen ramla ut och stypa syret och det ville ja inte! men det var helt ok att ligga i bilen och så fick johan köra tillbaka mig igen! 2 st Bm väntade på mig med rullstol!! haha samma som hade skickat hem mig för en halvtimme sedan! :)
Väl inne på förlossningsrummet började det fy fan vilka värkar ja fick och så jäkla fort dom kom bara 30 efter vattnet gick :O  Fick lustgas men den hjälpte inte länge! b
bad om epedural och det fick ja ganska fort, var livrädd att denna läkaren också skulle sticka fel som sist med Viktor, Men det gick super bra och smärtan försvann efter 15 min kände bara tryck neråt!
Men tyvärr så avstannade värkarna direkt och försvann nästan direkt :S
var öppen 7 cm men läkaren kunde inte känna henne alls hon låg så långt upp :S
Så det beslutade vi snitt istället! tråkigt men det gick ju som sagt inte!
Fick vara vaken denna gången och inte nersövd som men viktor!
var jätte rädd att ja skulle känna när dom skar men det gjorde ja inte! kändes bara konstigt när dom plockade ut henne!   Så kla 05.46 föddes lilla Linnea 4185g och 51 lång och helt perfekt!!!

Linnea


RSS 2.0