Valborg :D

Gud vad tiden gåt fort.... För ett årsedan så var ja höggravid med Viktor shit asså vad stor ja var ;) kommer ihåg att när vi skulle ner till Möllan och fira valborg hade ja sånt bkymmer med att hitta en jacka som passade men ICKE haha fick ha en av johans gammal tröjor som var som ett tält fast inte då hahahha..

Men detta året ska Viktor med  ska bli så skoj att träffa massa folk som man inte träffat på länge :D

Har precis häng ut en maskin tvätt det torkar ju så fort så man hinner ju tvätta undan massor  gött..

Ja som sagt ikväll blir det möllan men först ska vi grilla med heidi och köhler här det ska bli jätte trevligt, alltid trevligt i deras sällskap ni e mina bästa vänner!!!!

Nu har ja inte mera tid ska ut och sola lite på altanen hejsvejs

Sommarvärme :D

Shitt vad glad man blir av detta fina vädret :D :D :D det är ju varmt också, Men det behövs faktiskt REGN snart, det är så torrt!! gräste växer inte och det blir dåligt med bete :( men men hoppas på lite regn och då kan det kommer på natten haha..

Nu är ju Busan på ridskolan i Perstorp och det går super bra hon verkar trivas, Maja red henne på lektion i går och det gick toppen :D Busan blev trött fort men det gick jätte bra hon går bara 1 lektion om dagen nu så hon ska vänja sig... Asså ja älska den hästen hon e min ögonsten har haft henne sen hon var 4 månader min lilla snutta.... saknar henne här hemma ihagen, men hon ha det bättre bland alla barn och hästar...

Ja som sagt så har ja börjat gå ner lite i vikt nu, har ju börjat på kostrådgivning i Örkelljunga och ja var på min första vägning i går och ja hade gått ner 2,1 kilo på 2 veckor och mer ska det bli är så stolt över mig själv..... nu är det bara att ge gärnet!!!
Vår bil.... Vi  såååå nöjda med den.. det rymmer hur mycket som helst, var och handlade i går och så kom ja på att ja hade vagnen där bak men ja fick in alla matkassar ändå KANON!! hehe trodde inte volvo V70 var större än Passaten men det var den visst haha..

Shitt nu måste ja passa på att ta tvätten nu när viktor sover... hejsvejs


Vovlo V70 D5 ocean reace 185 hk


Helgen!

Jaha då var det Måndag igen..

Ska berätta lite om helgen :)

Lördag: Lämnade Viktor hos mormor för ja och Johan skulle kolla bil åkter till hbg och Ängelholm men hittade INGET!!
var väl hemma vid 17 eller nått.
Sen på kvällen var vi hos Ida och Mattias och grillade och snackade massa skit trevligt..

Sen på söndagen bestämde vi oss för att köra till lund och kolla på en bil och ja den var så jävla snygg så vi köpte den det blev en volvo V70 Ocean reace men 17 tums fälgar FETT SNYGG...
kommer bild..
ja

Torsdag!!

Idag är det ridning på shemat.... wehoooo skit kul ska det bli...

Igår var ja med Viktor på bvc han var jätte duktig men han blev sååå ledsen när vi skulle väga honom :( han tyckte det var äckligt.. nu är han ju så stor så stor så han kanppt får plats på den lilla lilla vågen, Men ha vägde 10820g och var 74 lång han har gått upp 1 kilo sen vi var där sist för 2 månader sen..
Kan kanppt fatta att han snart är 1 år min lilla knodd... :)

I tisdags var ja på kostrådgivning :) ska gå 10.000 steg om dagen och äta enligt tallriksmodellen och mindra feta saker och INTE godis och kakor.... så nu jäklar...
Så nu hoppas ja på att kunna visa mig i bikini till sommaren :D

nehe nu kallar tvätten :( puhhhh

Ingen bil!!

Hejsan!
Har inte haft tid att kolla på ny bil än :( Johan jobbar jätte mycket nu men han sa att dom nog skulle bli färdiga denna veckan med vårbruket så det hoppas vi på så vi kan åka och kolla på ny bil :D

I söndags klippte ja Busan så nu e hon färdig att åka till ridskolan :) hoppas bara hon kommer att trivas :) annars tar ja hem henne igen!!!
Ja e så sugen på att köpa häst men det får vänta nu när vi ska köpa bil, för alla mina sparade pengar går till det... sen e ju här inget stall än...

Idag ska Viktor på 10 månaders kontroll på BVC ska bli roligt och se hur mycket han väger och hur lång han har blivit :D
Sen ska dom väl kolla om han kan pincet greppet han kunde inte det riktigt när han var 8 månader, så dom kollar det igen nu vid 10 månaders ålder..

Nehe nu ska ja släppa ut Busan.. hejdå!

Hänt mycket!!

Ja som sagt har vi såldt vår bil :( den åkte i onsdags!! saknar henne..
Så fort vårbruket är över så ska vi iväg och kolla på ny bil.. Just nu lånar vi Johans brors bil super snällt...
så nu får man man köra manuell haha har inte kört det på skit länge det tar ett tag att vänja sig..
TACK MARKUS OCH LINDA för att vi får låna er bil...

Ja sen har det ju varit påsk! Har varit hos mamma och micke och käkat påskmat :) mycket trevligt,
Sen har vi varit hos Johans föräldrar också och käkat, Viktor fick påskägg med leksaker i haha och en pyamas..

Sen har ja beslutat att Busan ska ner på ridskolan och gå där istället för att bara gå här hemma och ha tråkigt, tror hon kommer att trivas bland alla barnen på ridskolan hon älskar ju barn och så kommer hon ju bli riden och det är bra för henne.. men ser ja att hon inte trivs så tar ja hem henne direkt.. Så nästa helg ska vi köra ner henne..
Hoppas på att vi kan få låna Idas släp...

Nu ska ja städa fy vad trisst...

Bilen...

Jaha då har vi såldt vår bil min älskade passat :( fast ja och johan har diskuterat detta!! att vi behöver en större bil så så får det bli..
Han som köpte bilen var i från Klippan han son skulle ha bilen för han hade kört isönder sin gammla..

Ja så i morgon kväll står vi utan bil :S haha fast vi har hittat en i Göteborg som vi nog ska titta på i morgon om det regnar! Johan kan bara då för dom håller ju på med vårbruket nu... då e det bäts om det regnar..... hehe

Ja så ja ser inte min sambo så mycket nu.. lite tradigt.. och jobbigt Viktor e ju inte så jätte samarbetsvillig alltid. Hoppas på att han somnar i tid ikväll så ja kan få några timmar för mig själv och mysa i soffan!!
Och ja hoppas på att han sover hela natten i natt....................

Kommer bilder på den nya bilen sen när den kommit hem :)

Sol och värme!

Man blir helt galen av detta väder!! så GÖTT...
man vill bara vara ute i det fina vädet så det kommer ja vara idag, ska vara ute hela dagen...

Ridning ikväll ROLIGT

nu har ja inte tid för ja vill UT!!!!!!!!! hejdå

RSS 2.0