bilder på bellamie och busan










bellamie är kommen..

i tisdags trodde jag ju att busan skulle föla då hon hade betett sig underligt och mycket riktigt kom lilla bellamie kl 21.15.

kollade kameran kl 21 och såg att busan la sig ner, väntade några min innan jag klädde mig och gick ut.. stannade utanför stall dörren och hörde att busan krystade öppnade försiktigt dörren och tände lampan tittan in i boxer och där ligger busan och fölet har ben och huvud ute :-) så jag hjälpte henne lite.. pigg och glad liten häst är hon :-)

busan







ja nu e hon tjock 4 dagar över tiden idag.. bara väntar och väntar.. läste också idag det är inte helt ovanligt att dom går 12 månader.. en häst går ju 11 mån +- 10 fagar. jaja vi får se.. bara att vänta..

inget föl än..

nää busan har inte fölat än. . nu e hon 3 dagar över om man räknar från första betäckning. . jaja bara att vänta och hålla koll på henne hon tycker det är jobbigt nu, hon e hängig och har ingen ork att springa hagen... kanske inte så konstigt hon e ju ganska tjock nu ;-)

idag har janni varit här och klippt linnea och färgat om mitt hår då det var gult prange brunt blondt :-( nu e der mörkblont och ska bli ljust med tiden :-) tack janni för du ville fixa det till mig :-)

i morgon blir det lokalföreningen för att köpa foder till hästarna sen hem och städa och tvätta :-(

och nu blir det soffan :-D

semester

så jäkla gott.. nu har jag 2 veckors semester :-) skönt ska det bli!! så nu ska jag bara vara hemma och passa busan som snart ska föla:-) får ju hålla mig hemma vid...

i morgon blir det klippan för besiktning av släpet. . lite nervös för att den inte ska gå igenom. . jaja återstår och se..
nu ska jag kolla busan.. ha det..

RSS 2.0