Fredag!

Åhhh ja älskar fredagar!!! så härligt med fredags mys!! finns inget bättre!
Idag är Viktor feber fri men har en dum hosta och e rejält förkyld men vi hade tänkt gå ute en sväng ändå idag, ska köra ett ärende till jobbet och fixa med lite papper och så.. sen köra och hämta mitt HM paket i Perstorp och passar på att hälsa på mormor en runda också!
Inatt har Viktor strulat jätte mycket vaknar varje timme och gnäller fattar inte varför han sover ju?? men min sömn störs som bara den!! kanske är det för han drömmer eller nått ja vet inte!! men vi kan inte hade det så i längden! speciellt inte när nästa barn kommer ja måste ju får vila nån gång? jaja skitsamma hoppas det löser sig!
Nu har ja lite att fixa hejsvejs!

Läkaren

Varit hos Läkaren idag och det gick bra, Hon förstod jätte bra och hon undrade hur ja hade kunnat jobba så länge som ja gjort med så många tunga lyft mm vi har på jobb!
Hon kände och klämde på mitt bäcken och sa att ja du har nog svår foglossning!
Inte så konstigt då att ja haft så jävla ont!! :(
Så nu blir det vila och ja får inte anstränga mig utan ja ska göra allt i min takt, och Viktor får lov att vara på dagis ordinarie tid så det är ju super för då kan ja vila lite också!
Viktor är sjuk 3 dagen med feber hoppas den vill ge med sig snart, Just nu ligger han och sover middag så han får sova så länga han vill så han blir piggare! synd om honom!
Min sömn e ju helt rubbad :( är uppe på toa säkert 4 gånger per natt :( sen vaknar ju Viktor med ett par gånger så man e ju som en sombie på dagarna :S jaja så är det att vara gravid och ha barn bara att vänja sig!
Nehe nu ska ja fixa lite annat innan Viktor vaknar! ha det GOTT!!

Läkaren!

Nu sitter ja och väntar på att köra till läkaren i hässleholm och jag hoppas det går bra och att dom tar en på allvar :

17 Mars 2010

Ja tiden den går såå sjukt fort!
Är i vecka 28 bara 12 veckor kvar :S känns som 2 år haha fast tiden går väl ganska fort ändå, fast det känns inte så för just nu går ja bara hemma med världens foglossning har aldrig haft så här ont förr :(
Kan knappt ta hand om Viktor kan ej bära honom eller handla eller städa! så Johan får hjälpa mig mycket just nu men han e så snäll som ställer upp för mig!
Just nu är Viktor sjuk feber och förkyld :( inte alls roligt då han vill bli buren hela tiden :( känner mig så dum som inte kan bära honom :( Men vi myser i soffan istället det gillar han!
I morgon ska ja in till Hässleholm för att bedöma min foglossning så ja kan får gå hemma tills ja ska föda, Kan verkligen inte jobba med denna smärt det går bara inte.. så ja hoppas på en sjukskrivning ändå fast ja hade velat jobba till hp-penning men men sånt är livet!
Nu ska ja snart göra lite middag sen blir det mys och Andra avenyn ikväll!!
Ha det bra / Malin

RSS 2.0