Såå fint väder!!

Idag har ja varit flitig...
Emmelie och ja var ute och gick en runda i morse typ vid nio och sååå skönt det var gjorde det i går med,,
Sen när viktor hade fått middag så gick vi en lång runda till sen stannade vi och drack kaffe hos farmor,
har gett min fan på att ja ska ner 20 kilo och man måste ju börja någon stans så nu är det inget godis ingen pizza MEN massor av motion...... kommer att gå 2 gånger om dagen känner mig redan piggare faktiskt har bara gått en vecka har bytat mina mat vanor också inget vitt bröd och inget socker.... ska väga mig i morgon hos mamma får se om det har hänt något :)

Nu häder det mycket med Viktor han pratar och skrattar för fullt och han väger 8 kilo så han e tung kan ni tro....
han sover fortfarande hela nätterna så ja har inget att klaga på... :) snällare unge får man leta efter...
Och ska snart börja med smakpotioner ska bli kul och se hur han reagerar.. haha

Nu ska ja ta tvätten ha det bra :) HEJ

DATORER!!!!

Ja det var ju ett tag sedan ja skrev här....
Först gick vår data i sönder hela hårdisken gick åt skogen JA!!! bilder och allt.. inte så himla kul NEJ.,..
Sen fick vi låna min syrras data och på den fick vi virus :(
fick hem vår gamla igen jippie tänkte ja men då hade JOHAN gått ut på nätet utan virus pogram så den paja igen :(
Och igår fick vi hem den igen så nu funkar den lite som den vill men det duger,
Nu ska ja bara få in msn på denna datan med men det verkar inte funka..

nu ska ja tvätta hej

Fredag..

Ja vad har ja gjort idag..
hummm har varit och handlat en sväng och varit på apoteket och köpt nya näsdroppar åt Viktor.
annars har ja inte gjort så mycket bara slappat och suttit vid datan, akulle igentligen gått en runda men ja tyckte det var för kallt haha får ju skylla på nått haha

I kväll blir det tacos till kvällsmat mmmm gott sen blir det väl lite mys skulle ja tro hihi

nu har ja inte mera tid för Viktor skriker :( ha det gott

Bil jävel

Idag när ja skulle köra till mamma så kunde ja inte stänga bildörren, förbannade blev ja och körde ner till Johan som fixade till det TRODDE HAN!! kom en bit så tittade ja i backspeglen och såg att Viktor satt som en hösäck så ja fick stanna och sätta tillrätta honom tror ni att ja kom ut NEJ ja fick inte upp dörrjävlen maaaaaaaaa så jävla arg ja blev, Men ja tänkte ja får ju köra till mamma ändå hade ju lovat henne att handla,
haha snyggt på Ica fick ja ju krypa över på andra sidan för att komma ut hoppas ingen såg mig..
Nu är den lagad iallfall Johan fick skruva sönder hela dörren och det var en liten liten vajer som hade gått av och som tur var så hade en kompis precis skrotat sin passat så vi fick vajern som var till hans bil, tack tack sa vi kostade ju inget :)
Johan tog också bort kcrboxen så nu går väl bilen som en håsa haha..
Just nu ligger Johan på sofffan och SNARKAR så att taket håller på att lyfta hoppas inte Viktor vaknar haha
Ja e cp trött idag vill bara dyka i sängen nu och så få det bli...
GODNATT!!

Förkylning

Viktor har blivit det han inte ska bli vid denna åldern jo förkyld hoppas fan han inte blir riktigt sjuk bara änsålänge e han bara lite förkyld en sån liten kan inte andas med munnen, men ja ger honom näsdroppar 2gr om dagen och det verkar funka, fy ja vaknade av att han låg och fick knappt luft ush det var inge roligt,
men så länge han inte har feber är ja glad :)

Igår var min syster Maja här och hjälpte mig att passsa Viktor medan ja satte staket mellan hagarna så Bonzo kan klara sig lite utan sin mamma, hehe Busan blev super glad medan Bonzo blev lite ledsen.. men nu går dom lungt på vars en sida men det är bara på dagen på natten får som gå ihopa.
Nu börjar vi få lite ordning på alla papper och sånt sedan vil skaffade våra nya möbler har gått igenom precis ALLT slängt allt som vi inte ska ha mm så nu börjar det likna nått riktigt snyggt med ekmöbler :)
nej nu har ja inte tid mer måste fixa en sak på försäkringskassan blää men det måste göras
ha en bra dag

Måndag

Hej!!
Idag har ja mockat ut Busans box och gjort vid, tagit bort massa spindelnät och sopat rent så nu ska ja bara få tag på spån.. om ja nu kan det annars får ja ju ha halm men helst vill ja ha spån..

Sen kom posten och vi fick ett reklamblad från Jysk och vad hittar ja inte där jo kontorsmöbler en hurts och en typ byrå som man kan ha alla pärmar i så ja begav mig till Örkelljunga och kollade om dom hade det hemma och gissa JO DET HADE DOM!!!! snacka om att ja blev glad, det gick precis in i bilen haha så nu väntar ja bara på att Johan ska komma hem så vi kan sätta upp det...
kanske ha fått såldt Bonzo nu eller ja hoppas det, hon verkar skit bra iallfall så vi får väl se.
I morgon ska ja åka och kolla  på en sele till Busan så ja kan köra in henne så ja och viktor kan ut och köra med henne sen..haha ska bli skit kul.
Nehe nu ska Viktor ha mat :) hejdå


Söndag :)

Nu har ja bestämt mig ja ska ha kvar Busan ja får faktiskt ta mig lite tid till henne när Johan e hemma.. Han jobbar ju inte så mycket på vintern så ja har nog lite tid ändå ja tid har ju men Viktor kan inte lämnas ensam och ja vill inte ha honom i den dåliga stallen ja dålig och dålig men luften är inte så bra där inne..
Så idag har ja städat hela stallet medan Viktor låg och sov ivagnen utanför men måste mocka ut boxen också men det får nog bli i morgon om Viktor vill sova nått då hihi
Ska försöka fixa hem en pall spån också var ja nu ska köpa det BILLIGT :) får höra mig för om någon säljer billigt.. kanske ni vet någon??

Idag blir det pizza med Heidi och Köhler brukar vara söndags nöjet :P alltid lika trevligt..
Tror ni att Johan hjälpte mig att plocka undan igår NEJ!!! han slängde sig på soffan direkt... ååååååå skulle kunna strypa honom han säger bara aaa det tar ja sen så vet han att ja gör det ändå för ja hatar att ha massa skit på golvet..

Nu ska ja slänga mig idushen har fullt med spindelnät och skit på mig inte så mysigt :(
Ha det bra

GRATTIS

Grattis Radhika och John till er lilla Lucas!!!

Bonzo bebis


Ikea :) och Busan :(

WEIIIIII idag blev det Ikea som ja älskar skulle kunna köpa allt men det blir rätt dyrt hehe, Men ett skrivbord och sängkläder till Viktor blev det iallfall skrivbordet är i ek rätt dyrt med det får det va för det var skit fint passade så¨bra i vårt nya kontorsrum.
Har precis ätit fläskpannkaka skit gott, och nu sitter ja här i en jävla röra haha bland papper och skit johan satte upp skrivbordet och lämnade allt kvar på golvet och stack till jobbet SHYST som fan.. jaja han får ta det när han kommer hem... haha

Viktor sover som en gris nu haha han blev trött av shoppingen på Ikea haha men ha var så duktigt bara skrattade hela tiden inget gnäll alls..
Har tänkt mycket om ja ska ta och sälja Busan med för det är ingen som rider på henne och ingen borstar henne ja hinner ju inte ja har ju Viktor ja måste ta han om, men vissa fattar inte det dom bara tar förgivet att ja ska ta hand om henne och fodra henne och mocka varje dag, det är nämligen inte bara min häst utan min lillasysters med..
Men det bli nog att ja säljer henne  vill igentligen inte  men vad ska ja göra synd om henne om hon bara ska stå här..
Som Johan säger det kostar ju  att ha henne inte för mig kanske men för Johan halm och hö och kraftfoder men Johan är så snäll ja behöver ju inte betala det,
Ush bara tanken på att aldrig få se henne mer det hugger i magen har haft henne sedan hon var 4 månader och nu är hon 6 år och har föl.... ush ush ja vill inte :(
Nu ska ja gå ut och pussa på min Busan bara för det :)

Fredag!

Hej igen!
Hann inte skriva igår Var ju med Kayla hos vetrinären, han sa att det var fukteksem så han fick ge henne en lungnande spruta så han kunde raka henne sen tvättade han rent och på med någon klådstillande salva sen var det klart :)
Men hon var rätt borta vinglade bort till bilen och kunde precis hoppa in, så synd om min lilla vovve, Men nu mår hon toppen igen går på antibiotika och salva nu ska ha det i 10 dagar allt gick på 1400:- fy fan vad dyrt men vad gör man inte för sina djur???? jo allt..

Viktor har varit orolig i natt med så ja la honom på magen och han somande och sov till 08.30 så han sover bäst på mage men dom på BVC säger att dom ska inte ligga på mage... men vill han det så får han det!!!!
Hoppas på en lungn helg Johan men  ja känner för att åka till Ikea och shoppa lite till Viktors rum och så ska vi ha en barnstol så han kan sitta vid köksbordet börjar ju bli dax nu :) han e super stadig i naken så snart kan han prova sin hoppgunga :) den kommer han nog gilla!!


NEhe nu ska ja busa med min Viktor :)

Kayla

Har precis ringt till vetrinären har fått en tid 11.30 idag ser såret skit äckligt ut det är helt varigt så ja hoppas han kan få rätt på det men det ska nog inte vara några problem,
Men det kostar en massa pengar det är lite tråkigt:(

Inatt var Viktor orolig vet ej varför men ja fick gå upp ett par gånger och dutta honom i rumpan så han somnade igen, Han bufflar runder som en liten gris i sängen ibland hittar man han i fot ändan i bland huvudändan haha
Just nu ligger han och pratar med sigg babygym haha han e för go min lilla grabb....

Johan har tyvärr åkt på en rejäl förkylning så ja hoppas verkligen inte att Viktor får den ush dom kan ju bara andas med näsan så ja får väl iväg och shoppa på apoteket.
Hoppa på lite fint väder idag så man kan ut och gå men idag få ju kayla stanna hemma för hon e ju sjuk så det blir bara ja och Viktor :)
Nehe nu får ja sluta lilleman e sur hehe HEJDÅ

Utgifter!!!!!

jaha då ha Kayla blivit dålig, fått nått jäkla eksem på halsen tror att det är rävskabb,,, fuking jävla rävar.....
Så det blir vetrinären i morgon och ännu mer utgifter men vad gör man inte för sina älskade djur :)

idag har ja varit på jobbet och visat lille Viktor och fixat med lite papper, var kul att träffa alla igen saknar det så!!! Men ja får lungna mig tills den 1 okt 2009 så det är ett tag till hehe..

Igår var det en till som hörde av sig på Bonzo så ja skickade några bilder till henne med men inget svar änsålänge :(

Håller på att tvätta alla Busans  täcken skönt att ha det färdigt till vintern..
så nu måste ja gå och hänga upp dem!! hejdå

Tisdag :)

Jaha då var det Tisdag,
Ska träffa en gammla klass kompis sedan mellan och högstadiet idag så kul det ska bli :)

Nu sover Viktor mycket bra så e han pigg sen när vi ska iväg, Ja la honom kl 20.00 igår kväll gissa när han vaknade i morse???? JO KL 08.00 såååååå gött det var att sova.. det tyckte nog Viktor med haha
Ingen som hört av sig på Bonzo än :( vet fan inte vad ja ska göra kan ju inte ha honom hemma för han e ju hingst får kanske kastrera honom så kan han ju vara här.

Ska inom mamma med en runda i dag när ja ändå är i Perstorp!!
NEhe nu ska ja fixa lite här hemma.. hejdå

Min älskling Viktor


Måndag!

Ännu e ny vecka, och vad ska man då hitta på??
ska nog åka till Lund och köpa en ponnyvagn till Busan hittade en skit billigt behövs bara målas lite och nya däck sen är den som ny, Och ska till Tyringe idag och kolla på en sele på Ridvaruhuset om dom har någon till vettigt pris!!
Så det blir att köra in Busan nu till hösten hoppas hon inte är bakskygg sedan hon blev biten av den jävla amstaff hunden äckliga jävla mongo hund helt störd e den.. och den lever än...
Men hon reagerar inte på vår hund  så det ska nog gå bra!

Nu sover Viktor han var super gnällig alltså super TRÖTT..

Gick en runda igår och det var super gött väder hoppas på bra väder idag med :)

Nehe nu ska ja städa lite ha det gött hej

RSS 2.0