Sjukt länge sedan ja skrev...

Det är nog ett år sedan ja skrev sist,
Som ni kanske vet så har ja och Johan blivit föräldrar till en underbra lite gosse vid namn Viktor han e redan 3 månader tiden går så sjukt fort hinner ju knappt med, det händer saker varje dag,
Just nu håller Viktor på att vända sig från rygg till mage så man kan inte lämna honom alls nu jo om han ligger på golvet. Idag har ja varit och köpt ett babygym och en bärsele av en kompis, han gillar gymet skarpt.. han siter och jollrar som bara den :) så himla mysigt att se dom tycka det är så kul.

Till helgen ska vi nog till Danmark över dagen med ett par kompisar till oss så då får Viktor vara hos mamma eller hans mormor :) han älskar att vara där, han tycker mycket om sin moster Maja..

Igår var ja nere på Ridskolan i Perstorp och hörde om dom vill låna Busan men dom hade redan fullt så ja passade på att skriva upp mig på vuxen ridning har inte råd att köpa häst nu så ja får rida där i stället så ja kan komma igång lite
har 12 kilo att bli av med så ja får ju börja någon stans :) ska bli skönt!! hatar min kropp just nu :( så här otränad har ja aldrig varit någon gång förr.
nehe nu ska ja fixa litta middag till gubben mi n sen vill väl lilla Viktor ha llite mat han med.
HEJ DÅ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0