Onsdag!

AAAA snö ja bli knäpp, hoppas den kan ligga ett tag nu och solen kan titta fram då hade det varit fint!!!

Nu sover Viktor får passa på att blogga då,
Nu har Viktor sovit jätte bra i 3 veckor inte vaknat på kvällen och varit jätte ledsen tror att han hade en utvecklings period vid 7 månade och fler kommer det väl att bli men ja ska inte klaga han har sovit hela nätter sen han var 5 veckor så vi har nog världens snällast unge :) man blir ju sugen på att skaffa fler hehe :)
Men vi ska nog vänta 1 år eller 2 får se om man kan hålla sig haha..

Just nu har ja ångest att ja inte tränat på länge :( måste kämpa med min vikt nu för ja mår skit dåligt över det kan ju fan inte åka och handla kläder man blir ju bara så nere av det..
Men ska försöka få med jenny snart om hennes op-sår har läkt bra så kan vi börja simma igen varje vecka så man kommer igång. ja vill ju kunna åka till havet i sommar,
Sen funderar ja mycket på häst, om ja ska köpa mig eller om ja ska låna en, men ja tror det är bättre att köpa, men ska man ha en färdig häst som kan grunderna och kan åka transport utan problem får man ju för fan upp med 50.000 tusen och dom pengarna har inte ja :( men men får se hur det blir.. sugen är man allt.

Har dammsugat hela huste idag och torkat golv :)här luktar så gott hihi men i morgon är här väl skitigt IGEN brukar va så :(

har inte mer att skriva,
Ha det gött alla mina läsare.
/ Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0