snö snö snö...

HALLÅ det var ju vår i går morse??? och på kvällen var det VINTER igen,, kan ju säga att det var slirit attt köra ner till Ridhuset haha blien åkte kana över hela vägen!!! men körde sakta då vi kom fram iallfall..
Ridningen gick inte alls bra igår, hade en dålig dag heltenkelt.. hade hinder övningar och ja red på en dressyr häst ja gissa hur det såg ut haha.... PISS

Idag SKA ja städa hela huset har dragit på detta hela veckan men inte fått tummarna ur röven, men idag ska det fan bli av!!!! har precis tagit tag itvätten så nu ska tvättmaskinen gå hela dagen så ja slipper ha höga berg av tvätt och aldrig ha nått som är rent..  funderar på att gå ut men det tar fan emot när det är sånt här PISS väder bläääää hoppas skiten töar bort fort.. VILL HA VÅR!! NU!!!!

JA Viktor har börjat tramsa IGEN Johan la honom vid åtta igårkväll och kl 23 vaknade han GALSKREK.. det var bara att hämta  honom så fick han ligga hos oss, men kl 24 blev Johan förbannad viktor låg och sparkade på honom haha så han flyttade in honom till rummet igen... Hoppas han sover bra i natt.. HOPPAS!!!

Nu ska ja jaga tag på dammsugaren.. ha det GOTT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0